CORRESPURNES I ACTIVITATS

Correspurnes 2015 Sant Pere de Ribes: foc i canalla

Els Diables Infantils de Vandellòs guanyen el tercer concurs de colles infantils

Un total de 12 colles i més de 400 infants d’arreu de Catalunya van participar dissabte en el Correspurnes 2015, que enguany va recórrer els carrers de Ribes. La guanyadora de la tercera edició del concurs de colles infantils de foc va ser la Colla Diables Infantils de Vandellòs, una de les convidades a la celebració. En segon lloc van quedar empatats els Diables Petits de Ribes i els Petits Diabòlics de les Roquetes. Els Petits de la Pobla de Mafumet van quedar tercers.

 

A banda de les colles esmentades, també hi van participar els Petits del Foc, els Infernals de Ribes, el Drac Petit de Ribes, el Ball de Diables Petits de les Roquetes, els Cabrons i Bruixes Menuts de Centelles, la Companyia General del Foc de Gavà i els Diables Infantils de Sant Jaume dels Domenys. Els participants van seguir un recorregut pels carrers cèntrics de Ribes fins a la plaça de l’Església, on cada colla va fer la seva exhibició.

 

http://www.diaridevilanova.cat/els-diables-infantils-de-vandellos-guanyen-el-tercer-concurs-de-colles-infantils-de-foc-de-sant-pere-de-ribes/

 

Correspurnes 2015

CORRESPURNES 2015   

  Dissabte 3  d’octubre del 2015

 SANT PERE DE RIBES

Colles participants:   Diables  Petits de Ribes, Petits del Foc, Petits Diabòlics, Infernal de Ribes, Drac Petit  Ribes, Ball de diables Petits de Roquetes, Cabrons i Bruixes Menuts de Centelles, Companyia. General del Foc de Gava, Colla Diables Infantils de Vandellòs, Diables Infantils de La Pobla de Mafumet,  Diables Infantils de Sant Jaume dels Domenys.

ITINERARI:          - 18:00 TROBADA  DE COLLES:  Pl. Marcer  - (Rebuda  i distribució de berenars amb instruccions pel repartiment de la pirotècnia i la reunió dels caps de colla.

- 18:30 BERENAR I REUNIO DE CAPS DE COLLA  Pl. Marcer --Instruccions del funcionament , ordre, repartiment de pirotècnia, explicació de les bases del concurs i el funcionament de l’exhibició

- 19:30 INICI DEL CORREFOC  ..........................  Timbalada sense foc de les colles des de la Pl. Marcer, fins el lloc d’inici.  Pl. de la Vila / Pl. de l’ajuntament. / Pl. de la Font / C/ Major  C/ Jaume Balmes  / C/ Nou / C/ Ensenyament.  

- EXHIBICIÓ I CONCURS ..........................Pl. de l’església  Entrar encenent, exhibició cada colla per ordre d’arribada. No comencem fins que arribin totes les colles.)

- SERÀ EL MOMENT DE FER EL CONCURS DESPRES DE LA ENTRADA DE TOTES LES COLLES ANIRAN FENT UNA ENCESA DE EXHIBICIÓ PER SER VALORADA AL CONCURS. 

 

21:30 FINAL I ENCESA CONJUNTA  (Entrega de recordatoris)

Finalitzant el Correspurnes a la Pl. Marcer.

Pl. Marcer   (Encesa Conjunta )

Entrega dels recordatoris, i els premis als guanyadors del concurs.

 

Amb el bon resultat i acceptació dels últims anys, i el interès de part de totes les colles infantils, hem volgut continuar organitzant el concurs d’exhibicions d’enceses de Diables Infantils.

3r. Concurs de Colles Infantils de Foc

 IMPORTANT ¡¡¡¡¡ - Tenir en conta que com l’any anterior, sense ànim de que sigui un sentit competitiu, si que ens agradaria, que les colles intentessin lluir al màxim els vestits,  Timbals, Balls, desfilada, així com una petita exhibició a la Pl. de l’Esglèsia, per fer el lluïment.

Agraint la vostra atenció, esperem que la festa sigui plena i demostrem un cop mes que la tradició del Foc, es per fer gaudir al poble amb responsabilitat i seny, de nosaltres depèn. Agraint la vostra col·laboració com sempre.

El CORRESPURNES 2015 torna aquest cap de setmana. L’Ajuntament de Sant Pere de Ribes, amb la col•laboració de les tres entitats del municipi que disposen de colles infantils, organitzen una nova edició d’aquest esdeveniment. Enguany, a més, es celebra el tercer concurs de colles infantils de foc, on un petit grup de persones representatives d’aquest àmbit, valoraran durant el recorregut els diferents aspectes de cada colla.

Aquesta iniciativa va néixer el 2009 per commemorar el 30è aniversari de la Colla Ball de Diables Petits de Ribes. Tant en aquella edició, com en les de 2010 i 2011, es va dur a terme a Ribes. El 2012, per primer cop, es va celebrar a les Roquetes. La intenció des de llavors és fer el correfoc infantil de manera alterna a Ribes i a les Roquetes.

Salut i Foc. 

Diables Petits de Ribes., Petits Diabòlics, Petits del foc. 

Colles de Diables Infantils de Sant Pere de Ribes

Telf. Contacte: 654369990

Correspurnes2012@gmail.com 

CORRESPURNES 2013

CORRESPURNES 2013

El passat dissabte 12 d’octubre, es va celebrar a Sant Pere de Ribes, el  “Correspurnes 2013”.

CANAL BLAU TV

Reportatge del Canal Blau: